Jucătoare din Serbia, transferată de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

6

CSM Târgu Jiu a parafat o înțelegere cu pivotul Marija Petrovic, care a evoluat în sezonul trecut pentru Gloria Buzău.

Handbalista a câștigat titlul de campioană a României cu SCM Râmnicu Vâlcea și a fost de două ori finalistă a Ligii Campionilor EHF cu ZRK Vardar, Marija Petrovic. În vârstă de 30 de ani, Marija Petrovic este componentă a echipei naționale a Serbiei.

Handbalista din Serbia are la activ șase sezoane în Liga Florilor. Un sezon l-a petrecut la SCM Râmnicu Vâlcea, 2018-2019, iar în alte 5 sezoane, în perioada 2019-2024, a evoluat pentru Gloria Buzău.

Maria Petrovic s-a născut pe 18 martie 1994, la Niš, în Serbia. „Sunt de 6 ani în România și am avut ocazia să văd toate cluburile care au concurat în prima ligă. Mi-a atras atenția Târgu Jiu, pentru că mie îmi plac echipele care au ambiții și sportivitate. Știu cât de serios am pregătit fiecare meci cu echipa din Târgu Jiu și cât de tactic am pregătit jocurile, pentru că echipa de aici a jucat de fiecare dată foarte inteligent și a etalat un handbal foarte bun. Sunt o jucătoare ambițioasă și, după atâția ani de joc, îmi doresc în continuare să câștig și să am meciuri bune. Vin cu dorința de a câștiga și sper să ajut echipa din acest punct de vedere. Vin să joc un handbal bun și inteligent, să cunosc oameni noi și să îmi fac prieteni noi. Sper ca împreună cu staff-ul tehnic și cu celelalte colege să ne îndeplinim obiectivele pentru sezonul viitor“, a spus noua jucătoare a CSM Târgu Jiu.