Sprijin pentru Pandurii

0

Consiliul Local Târgu Jiu a decis joi, 10 septembrie, să acorde „o gură de oxigen” clubului Pandurii Târgu Jiu.  La propunerea primarului Marcel Romanescu, consilierii au amânat clubul la plata chiriei pentru folosirea stadionului pentru perioada 2020-2021.

„Pandurii Târgu Jiu, echipa orașului nostru, trebuie ajutată! Am găsit o soluție legală și am inițiat un proiect de hotărâre prin care amânăm de la plată chiria pentru folosirea stadionului pentru perioada 2020-2021. Indiferent de deznodământul litigiului pe care îl avem cu Pandurii, încercăm să oferim o gură de oxigen pentru club.

Da, facem tot ce se poate, respectând prevederile legale, pentru ca Pandurii să joace în condiții bune la Târgu Jiu, dar nu trebuie să uităm niciodată ce i s-a întâmplat acestui club, cine l-a adus în starea în care este acum și de ce!

Cunosc acuzațiile aruncate doar către primărie, cu toate că știm bine cine sunt acționarii. Am urmărit propaganda care se face în jurul situației de la Pandurii și este respingător acest amestec al politicului, mai ales când vine tocmai din partea celor care se fac vinovați de situația echipei! Urât! Dezgustător!

Sunt om de sport, iubesc fotbalul, iubesc și eu această echipă și mă revolt, la fel ca toți ceilalți microbiști din Târgu Jiu, când știu unde ar fi putut fi Pandurii acum și unde a ajuns!
Să nu uităm, așadar, ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns aici, cine sunt vinovații și faptul că, în ceea ce privește municipalitatea, primează interesul cetățenilor din Târgu Jiu”, a anunțat primarul Marcel Romanescu.