Ecran în centrul Târgu Jiului pentru meciul pandurilor

1

Cu sprijinul Primăriei Târgu Jiu şi al DSP Gorj, clubul Pandurii Târgu Jiu pune la dispoziţia suporterilor un ecran pe care vor putea viziona,  sâmbătă, 12 septembrie,  meciul din etapa a treia a Ligii a doua dintre Pandurii Târgu Jiu şi  FC Turris Turnu Măgurele.

Ecranul va fi amplasat în amfiteatrul din centrul oraşului, chiar în faţa sediului clubului Pandurii Târgu Jiu, suporterii urmând să ia loc pe scaunele care vor fi puse la dispoziţie de clubul Pandurii, cu respectarea distanţei impuse de situaţia epidemiologică actuală.

„Numărul de locuri fiind limitat de spaţiul amfiteatrului, suporterii sunt aşteptaţi la sediul clubului Pandurii, din zona centrală, strada Victoriei, nr 22-24, începând de vineri de la ora 09:00 şi sâmbătă, până la ora meciului, pentru a se înscrie. Menţionăm că la ora meciului suporterii care vor intra în amfiteatru trebuie să poarte măşti de protecţie şi li se va lua temperatura conform normelor sanitare în vigoare”, a anunțat clubul gorjean.

Meciul din etapa a treia a Ligii 2 dintre Pandurii Târgu Jiu şi FC Turris este programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.