PSD Gorj: PNL împarte bugetul public clientelei de partid

1

Acuzații dure în PSD, după ce Partidul Național Liberal a împărțit bani către primăriile conduse de liberali.

„În timp ce Orban a demisionat doar pentru a se autopropune, din nou, premier care aleargă după ciolan, guvernul interimar al președintelui Iohannis îi pedepsește pe acei români care au votat cu PSD. Așa se face că Guvernul a alocat, pentru județul Gorj, fondurile pentru unele unități administrativ-teritoriale pentru plata cheltuielilor de funcționare, într-o manieră rușinoasă – primăriile conduse de primari liberali au primit sume considerabile, în timp ce administrațiile PSD nu au primit nimic sau au primit sume ridicole.

Deoarece campania electorală s-a încheiat și TOATE comunitățile trebuie sprijinite, indiferent de culoarea politică a primarilor, PSD a decis atacarea în contencios administrativ a acestui revoltător act, pentru a obține suspendarea aplicării acestei Hotărâri de Guvern”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

PSD a anunțat că va ataca la contencios administrativ hotărârea de guvern prin care sunt alocate din fondul de rezervă „sume importante doar administrațiilor conduse de membri ai PNL”.

Gorjul a primit peste 10 milioane de lei pentru 24 de primării, doar trei nefiind conduse de PNL.