Ion Iordache, Candidat PNL la Consiliul Județean Gorj: Angajament ferm pentru gorjeni

7

Într-o țară în care onoarea a devenit un cuvânt golit de sens, unde promisiunile de azi sunt uitate mâine, iar oamenii sunt adesea tratați ca simple instrumente politice, Ion Iordache, senator și candidat al Partidului Național Liberal (PNL) pentru președinția Consiliului Județean Gorj, face un angajament solemn de a readuce valoarea cuvântului dat în prim-planul politicii românești.

Ion Iordache s-a angajat, în scris, să îndeplinească șase obiective foarte clare și realizabile până la data de 31 decembrie 2025. În cazul în care nu va reuși să atingă aceste ținte, Iordache își va prezenta demisia din funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj.

„Da! O voi face! Pentru că sunt un om de onoare. Nu cer de la gorjeni un cec în alb, le cer să redescopere valoarea cuvântului dat”, a declarat candidatul PNL.

Acest angajament a fost semnat la Monumentul de la Padeș, accentuând astfel importanța și solemnitatea promisiunilor făcute. Această inițiativă reprezintă o declarație de integritate și responsabilitate, subliniind devotamentul lui Ion Iordache față de gorjeni și față de valorile autentice. Într-o perioadă în care încrederea în clasa politică este la un nivel scăzut, Iordache își propune să fie un exemplu de conduită și seriozitate, demonstrând că obiectivele pot și trebuie să fie respectate.

Aceste obiective sunt:

  1. Extinderea transportului public în toate localitățile județului;
  2. Reducerea prețului la apă și gunoi;
  3. Înființarea a 5 centre zonale de consultanță pentru accesarea fondurilor nerambursabile;
  4. Lansarea programului „Aducem tinerii acasă”;
  5. Sprijinirea producătorilor locali prin implementarea programului „Sprijin pentru producătorii gorjeni”;
  6. Dezvoltarea turismului în Gorj prin lansarea programului „Gorjul destinație turistică”.

Partidul Național Liberal susține pe deplin această inițiativă curajoasă și consideră că angajamentul lui Ion Iordache este o dovadă a seriozității și a respectului față de cetățenii județului Gorj.

  • COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL, FILIALA GORJ
  • Executat de SC Obiectiv Mass Media SRL
  • COD MANDATAR 21240015