Fost ministru al Sănătății: avariile de la Spitalul Județean de Urgență sunt cauzate de lucrările prost executate

20

Avariile în alimentarea cu energie electrică a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu, se datorează lucrărilor de reabilitare prost făcute, susține Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății: „Explicația că problema este la un cablu subteran este de un ridicol pe care nu știu dacă îl mai sesizăm, pentru că de multe ori explicațiile sunt atât de proaste. Explicația este una singură: zeci de ani de zile de lucrări făcute prost și fără mentenanță. În cazul de la Târgu Jiu vorbim de reabilitarea unui corp de clădire făcut prost și de mentenanța făcută prost.


Dacă vorbim de orice tip de infrastructură în țara asta cauzele sunt aceleași: licitații făcute cel mai probabil de 5-10 la sută și este incredibil cât se fură în sănătate“.

Vlad Voiculescu s-a aflat astăzi în Gorj într-o vizită la sediu USR. De asemenea, acesta s-a întâlnit cu electoratul.

Avaria a afectat alimentarea cu energie electrică a spitalului de pe strada Tudor Vladimirescu. S-a produs în noaptea de duminică spre luni și a fost remediată luni după-amiază. O comisie a stabilit că avaria a avut loc la un cablu subteran, iar traseul acestuia a fost schimbat.