Victorie importantă pentru evitarea retrogradării obținută de echipa de handbal CSM Târgu Jiu

2

Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a reușit, aseară, pe teren propriu, o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Cu Ekaterina Dzhukeva într-o zi fantastică, CSM Târgu Jiu s-a impus în fața echipei Minaur Baia Mare, scor 29-25, la pauză 17-12. 19 parade a avut Dzhukeva, iar Andreea Chiricuță și Laura Moldovan au fost cele mai bune marcatoare ale echipei noastre, fiecare cu câte 7 reușite. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 8 în Liga Florilor.

Peste 800 de spectatori au fost prezenți în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar fetele lui Liviu Andrieș au răspuns cu o victorie superbă. CSM Târgu Jiu și-a trecut în cont un nou succes în Liga Florilor și a făcut un pas uriaș în lupta pentru evitarea locurilor de baraj. Victoria este cu atât mai importantă, cu cât a fost obținută la 4 goluri diferență, față de victoria la 2 goluri obținută de Baia Mare, în tur. Astfel, în caz de egalitate, CSM Târgu Jiu are avantajul meciurilor directe.

Antrenorul Liviu Andrieș a spus că jucătoarele sale au fost determinate pentru a obține victoria: „Din punctul meu de vedere, importanța acestui joc era foarte mare, pentru că, ținând cont de ce meciuri mai sunt, cred că victoria cu Mioveni ne-ar putea asigura locul cu care să evităm barajul. La Rapid, n-am avut o evoluție destul de bună și eram convins că fetele se vor motiva la acest joc pentru că știau și ele cât de importantă era partida. Am reușit să batem la patru goluri, la Baia Mare am fost învinse la două goluri, deci suntem pe plus. Determinarea noastră a fost la cote maxime, toate jucătoarele au avut o evoluție bună spre foarte bună”.