Târgu Jiul are nevoie de Ciprian Florescu

1

Pentru a vorbi de o dezvoltare sănătoasă, Municipiul Târgu Jiu are nevoie de Planul Urbanistic General. Doar după ce va fi elaborat PUG-ul, orașul se va dezvolta într-un mod sănător și coerent. După trei ani în care această problemă nu a fost deloc abordată, Ciprian Florescu va trata Planul Urbanistic General ca pe o urgență a orașului, alături de alte obiective principale.

În ceea ce privește capitolul destinat Fondului Locativ, candidatul PSD și-a propus să  construiască blocuri de tip ANL, locuințe sociale, să reabiliteze blocurile care nu au fost incluse în niciun program al municipalității, dar și să atribuie tinerilor loturi de teren pentru construcția de locuințe.

Cultura și turismul cultural, ocupă un capitol de amplu în programul lui Ciprian Florescu pentru următorii patru ani. Reabilitarea Căii Eroilor a început în perioada administrației PSD, dar proiectul a rămas încremenit  la stadiul la care s-a aflat și acum patru ani. Ciprian Florescu și-a propus ca încă din primul mandat de primar să finalizeze Ansamblul Monumental ”Calea Eroilor” și să îl includă în patrimoniul UNESCO.

În ceea ce privește infrastructura culturală, rabilitarea Casei de Cultură a Sindicatelor reprezintă un obiectiv important pentru oraș.  Și Teatrul de vară urmează să fie  inclus într-un amplu program de modernizare; Centrul cultural multifuncțional este un alt proiect al candidatului PSD, care vine în completarea celor două, astfel încât, la Târgu Jiu, să existe un întreg din punct de vedere al infrascructurii culturale.

Abia de aici se poate vorbi despre proiecte ample care includ circuite turistice, la care Târgu Jiul tânjește de foarte mult timp, precum selfie place, city bus sau punct de observare al orașului.

Ca om al sportului, Ciprian Florescu acordă acestui domeniu atenția cuvenită, iar încurajarea și susținerea acestuia, din toate punctele de vedere, reprezintă un obiectiv al candidatului PSD la Primăria Târgu Jiu.

În ceea ce privește educația, modernizarea și dotarea tuturor unităților de învățământ  de pe raza Municipiului Târgu Jiu ,cu baza materială necesară derulării procesului educațional la cele mai înalte standarde, este obligatorie  a fi tratată cu prioritate. De asemenea, stimularea elevilor merituoși și a cadelor didactice cu rezultte deosebite, se regăsesc în programul lui Ciprian Florescu.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZAȚIA PSD GORJ
Realizat de SC OBIECTIV MASS MEDIA SRL
CUI mandatat financiar: 21200019