Șofer beat și fără permis urmărit în trafic de polițiști

12

Un bărbat de 34 de ani, din comuna Jupânești, nu a oprit la semnalele luminoase şi acustice ale agenţilor de poliţie, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 661.

Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, iar la intersecţia D.J. 661 Jupâneşti, cu strada Răzleu, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ, fără a suferi leziuni.

„Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,83 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi, fiind verificat în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.