Primul tort, la 10 ani

0

Roxana, o fetiță de 10 ani, din comuna Scoarța, crescută de bunic, și-a dorit ca de ziua ei să primească în dar… un tort.

Impresionați de povestea micuței, polițiștii gorjeni i-au făcut o surpriză Roxanei.

Fetiţa, împreună cu frăţiorul său, de 9 ani, sunt crescuţi de bunicul lor, încă din primele zile de viaţă. Tatăl lor a murit, iar mama are probleme de sănătate.

„Cu sprijinul Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul Teritorial Gorj am reuşit să-i îndeplinim dorinţele fetiţei, exact în ziua aniversării sale şi le-am făcut cadou celor doi fraţi câte o tabletă, cu internet nelimitat, care să-i ajute atât în procesul de învăţământ, cât şi pentru comunicarea cu alţi colegi şi cu persoanele dragi, dar şi pentru alte jocuri specifice copilăriei. Tot noi i-am făcut cadou Roxanei şi o pereche de cercei, pentru că declarase că nu a avut niciodată”, a transmis IPJ Gorj.

Aflând de iniţiativa polițiștilor, o femeie de 53 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din oraşul Bumbeşti Jiu, a vrut să-i dăruiască fetiţei tortul mult dorit şi, în plus, a donat şi o sumă de bani care să-l ajute pe bunicul copiilor să le cumpere cele necesare.

Bunicul de 72 de ani se străduiește să le construiască nepoților și o casă. Până acum, a reușit să toarne doar temelia.