O nouă agresiune între adolescenți la Târgu Jiu. UPDATE: Reținuți pentru 24 de ore

0

Un băiat, de 14 ani, a fost bătut, umilit și pus să cânte sau să își ceară scuze, de trei adolescenți din Târgu Jiu. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu mai bine de trei luni.

Imaginile au fost publicate, marți seara, pe pagina de Facebook Stop Bully Romania.

„În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgu-Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată/intimidată de celelalte persoane. Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori, pe nume Miu (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor! Problema cea mai mare este următoarea, Miu (atacator) din surse sigure o să vă ataşăm şi o poză, ameninţă în spaţiul public persoanele cu arme albe, pe care după ce le ameninţă unele dintre ele din păcate sunt şi agresate fizic”, se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania.

Poliția s-a autosesizat și în acest caz.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul on line a apărut o filmare în care un tânăr a fost agresat fizic de două persoane de sex masculin și o persoană de sex feminin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a transmis IPJ Gorj.

UPDATE: Miercuri, cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.