Motociclist rănit la Lelești

2

La  data de 4 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Lelești a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 46 de ani, din comuna Lelești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 D Lelești, din direcția Dobrița către DN 67 D Lelești, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu o motocicleta condusă regulamentar de către un tânăr, de 30 de ani,  din municipiul Târgu Jiu, care efectua manevra de depășire regulamentară, având ca pasager, o tânără, de 21 de ani, din comuna Runcu.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ocupanților motocicletei, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii ambelor vehicule au fost testați  cu aparatul etilotest, rezultatul pentru tânărul de 30 de ani fiind negativ, iar în cazul conducătorului auto a rezultat o concentrație de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.