Amenzi și marfă confiscată în târgul auto din Târgu Jiu

1

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat, duminică, din oficiu cu privire la faptul că o femeie, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a expus spre comercializare, în târgul organizat săptămânal pe raza municipiului Târgu Jiu, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtătoare ale însemnelor și denumirilor unor mărci, fără a deține autorizare din partea titularilor mărcilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

Tot duminică, polițiștii din cadrul  Biroului de Ordine Publică au identificat o femeie, de 61 de ani,  din municipiul Craiova, județul Dolj, care a oferit şi pus în circulaţie în târgul auto din Târgu Jiu mai multe articole vestimentare  inscripţionate cu diferite mărci, fără a deţine certificate de autenticitate sau documente de provenienţă.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

Bunurile în valoare de 2.000 de lei au fost indisponibilizate de către polițiști,  în vederea  continuări cercetărilor.