Magazine amendate cu 10.000 lei

1

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au aplicat, săptămâna trecută, în urma controalelor efectuate, patru sancțiuni contravenționale în cuantum de 31.200 de lei.

Au fost amendate unități de alimentație publică din Plopșoru, Polovragi și Stoina.

Două magazine alimentare s-au ales cu amenzi de 10.000 de lei, fiecare. Unul dintre ele, pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare. Mai precis, băuturile alcoolice și răcoritoare, dar și fructele și legumele proaspete erau așezate direct pe paviment.

Cea de-a doua amendă a fost dată pentru desfășurarea activității de comercializare cu amănuntul a produselor alimentare fără documente de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor.

Tot cu 10.000 de lei a fost sancționată o rulotă snack-bar, pentru desfășurarea activității de alimentație publică în regim ambulant fără a deține document de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor, pentru tipul de activitate desfășurată.

Un alt magazin alimentar (PFA) a fost amendat cu 1.200 de lei pentru desfășurarea activității de comercializare cu amănuntul a produselor alimentare fără a deține document de înregistrare sanitară-veterinară și pentru siguranța alimentelor, a anunțat DSVSA Gorj.