Lista PNL Gorj pentru alegerile parlamentare

1

Consiliul Director Județean al PNL Gorj, reunit vineri, 9 octombrie, a votat, în unanimitate, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Candidații pentru Camera Deputaților sunt: Dan Vîlceanu, deputat în funcție, președintele PNL Gorj; Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice; Iulian Popescu, întreprinzător, fost candidat la președinția Consiliului Județean Gorj; Mihai Paraschiv, director al societății de transport în comun “Transloc”; Denisa Șuță, director al Muzeului Național “Constantin Brâncuși”; Sorin Iovan, director în cadrul Complexului Energetic Oltenia și Robert Răduțoiu, președintele organizației de tineret a PNL Gorj.

Lista de la Senat este deschisă de Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, om de afaceri și completată de Robert Filip, primarul orașului Rovinari, Aura Obrocea, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Constantin Dumitrescu, președintele organizației persoanelor de vârsta a treia din PNL Gorj.

Lista va fi înaintată Biroului Permanent Național pentru validare, în ședința programată pentru data de 18 octombrie, la București.