Ligia Deca, Ministrul Educației, s-a înscris în PNL

0

Ligia Deca, Ministrul Educaţiei, s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, anunţă un comunicat transmis, joi, de PNL Sector 6.

„Ne bucurăm că avem la PNL Sector 6 un coleg de rangul dumneavoastră şi sunt convins că vom face împreună lucruri bune pentru partea de vest a oraşului nostru”, i-a transmis preşedintele filialei, Ciprian Ciucu, ministrului Educaţiei, Ligia Deca, se arată în sursa citată.

Aceasta a arătat că PNL Sector 6 „a fost o opţiune firească”.

“Sunt un om de echipă, deoarece consider că cele mai bune rezultate au la bază efort și obiective comune! Și pentru că acest principiu m-a ghidat de-a lungul anilor și m-a ajutat să iau cele mai bune decizii profesionale, aleg să fac parte din cele mai bune echipe.
Echipa Partidului Național Liberal este cea care a avut încrederea că pot aduce schimbările de care sistemul educațional din România are nevoie de multă vreme.
Îi mulțumesc președintelui PNL Nicolae Ciucă, pentru sprijinul acordat, dar și primarului Ciprian Ciucu, care m-a asigurat de sprijinul său în ce privește activitatea mea în cadrul PNL Sector 6.
Aici, am găsit o echipă profesionistă, deschisă și motivată să se implice în proiecte concrete pentru comunitate. Sunt sigură că, împreună, vom pune umărul pentru a promova cele mai bune soluții pentru educație în plan local!”, a declarat Ligia Deca.