Iulian Popescu, numit în funcția de prefect al județului Gorj

1

Odată cu aniversarea a 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, ieri la Curtișora a avut loc numirea în funcția de prefect a lui Iulian Popescu. Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, le-a transmis cu această ocazie liberalilor gorjeni să aibă curaj, întrucât acum, mai mult ca oricând, trebuie să dea dovadă de unitate și asumare.

Partidul Național Liberal aniversează astăzi 148 de ani de la înființare!

🟡În toți acești ani, PNL a fost singura forță politică constantă, care și-a asumat cele mai grele decizii, în cele mai grele situații prin care a trecut țara noastră.

🔵Mândri de trecut, membrii filialei Gorj au sărbătorit această zi în fața Culei Tătărescu de la Curtișoara.

🟡Ca exemplul Bratienilor, al lui Kogălniceanu sau al lui Tătărescu să ne ramână tuturor adânc întipărit în minte, tinerii liberali au împărțit gorjenilor pliante cu istoria PNL.

🔵Tot astăzi, Guvernul l-a numit în funcția de prefect pe colegul nostru, Iulian Popescu , căruia îi urăm un mandat plin de realizări!

🟡Mesajul președintelui PNL Gorj, Ion Iordache : “Curaj, liberali gorjeni! Este vremea unității și a asumării! Este vremea să punem toți umărul să facem din județul nostru ce a fost odată și mai mult decât atât!

La mulți ani, liberali! La mulți ani, gorjeni!”.