INCREDIBIL! Pasti, găsit vinovat pentru eșecul PSD de la Târgu Jiu. De ce mai e în funcție Aurel Popescu?

1

Partidul Social Democrat a găsit un țap ispășitor pentru pierderea alegerilor de la Târgu Jiu. Cel arătat cu degetul este chiar consilierul municipal Cristian Toader Pasti.

În ședința de ieri a PSD Târgu Jiu, Pasti a fost pus la zid pentru rezultatul umilitor obținut de echipa Aurel Popescu – Ciprian Florescu în alegerile din 27 septembrie.

Și asta pentru că Pasti a fost cel care a îndrăznit să critice, încă din vară, lista de consilieri încropită de Aurel Popescu. Acum, lui Pasti i s-a cerut excluderea din partid, fiind acuzat că nu s-a implicat în campania pentru Târgu Jiu. Ori, pentru cine nu își mai aduce aminte, fostul primar din Cărbunești s-a infectat cu Covid și a stat internat în spital o lungă perioadă de timp, după ce starea de sănătate i s-a agravat.

Excluderea nu a fost votată decât de trei persoane – Aurel Popescu, Ciprian Florescu și Eduard Lădaru, adică gașca PSD care a pierdut alegerile.

Interesant este că Aurel Popescu încă mai este președintele PSD Târgu Jiu. Asta în condițiile în care pierde, pentru a doua oară, rușinos, alegerile în municipiu. Era de așteptat măcar o demisie de onoare.

Rămâne de văzut dacă liderii PSD Gorj vor sparge „buboiul” de la Târgu Jiu și vor aduce un suflu nou organizației, acum în prag de alegeri parlamentare.