Fost director din Motru, răpus de Covid-19

1

Ion Cojocaru, fostul lider al ALDE Motru, a fost răpus de coronavirus, decedând pe un pat de spital. Fostul director al UEF Motru suferea de o boală incurabilă.

Cojocaru a fost consilier local ALDE în mandatul 2016-2020, la Motru. A candidat din partea PPU-SL la alegerile locale, dar nu a mai obținut mandatul de ales local.

„Nu sunt niciodată destule cuvinte când Dumnezeu cheamă la El pe unul dintre noi… Astăzi, cernită zi… a fost rândul unui om bun, pe care orașul Motru îl va plânge multă vreme de-acum încolo. Un om de la care toți ceilalți am avut de învățat, deschizător de drumuri în PNL Motru, un bun manager, mereu cu tolba plină de planuri. Așa îl știm pe Nelu Cojocaru!
Drum binecuvântat către odihna veșnică, Ion Cojocaru! Viața nu ți-a dat nimic de-a gata și nici n-a fost dreaptă… dimpotrivă, prietene, i-ai oferit atât de mult!… Mulțumim pentru timpul pe care l-ai împărtășit cu noi, Ion Cojocaru! Să te odihnești în pace! Cele mai sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de Gigel Jianu, fostul primar al municipiului Motru.

Ion Cojocaru a fost și membru PNL.