Fiica poetului Andrei Păunescu, întâlnire cu publicul din Târgu Jiu

4
Scriitoarea Ana-Maria Păunescu, fiica poetului Adrian Păunescu, va fi prezentă sâmbătă, 15 iunie, la Biblioteca Județeană „Christian Tell“ din Târgu Jiu. Aceasta va fi însoțită de folkistul Florin-Paul Camen.
„Seară de muzică și poezie cu Ana-Maria Păunescu și Florin-Paul Camen. Protagoniștii vor prezenta creații proprii. Doritorii vor putea achiziționa atât volumele de versuri cât și albumele de muzică folk ale celor doi“, au transmis reprezentanții Bibliotecii Județene „Christian Tell“. Întâlnirea cu iubitorii de poezie și muzică va începe la ora 18.00.

Ana-Maria Păunescu s-a născut pe 25 decembrie 1990, în București. După ce a terminat liceul Cervantes din Capitală, a continuat să studieze limba spaniolă la Universitatea București, terminând, în anul 2012, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția spaniolă-portugheză) și în anul 2014 masteratul în aceeași instituție.

Din anul 2010, pe lângă rubrica pe care o avea deja de ani de zile în revista ”Flacăra lui Adrian Păunescu”, a preluat conducerea publicației, care este tipărită și în prezent.