Festivalul Sarmalelor și Piftiilor

2

În acest weekend, la Peștișani, are loc o nouă ediție a Festivalului Piftiilor. Anul acesta, pe 30 septembrie și 1 octombrie, artiști cunoscuți la nivel național vor concerta în comuna din Gorj în cadrul acestui festival. Cap de afiș este Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică va susține cu recital extraordinar sâmbătă, 30 septembrie, la Festivalul Sarmalelor și Piftiilor din comuna Peștișani.

“Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a sustinut 79 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară. A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva-Premiul pentru Excelenta in Muzica si Complexitate in Cariera Artistica, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul “Cel mai complex artist” si “Cea mai charismatica vedeta masculina”, Premiul Special pentru profesionalism si complexitate in întreaga cariera și lista poate mult continua. Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani.”

Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de Emeric Imre – nominalizat la titlul de “Cel mai bun artist Folk” și Florin Chilian cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”.

Duminică, 1 octombrie, atmosfera va fi întreținută de Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului.

Intrarea este liberă, iar cât mai mulți participanți sunt așteptați la cel mai mare eveniment gastronomic din județul Gorj. Festivalul va avea loc în Nucet, Peștișani, zona unde a avut loc și festivalul de artă Film în Sat. Evenimentul va începe la ora 12:00 cu concursul culinar.