Excursie la Rânca pentru un grup de 20 de copii cu dizabilități

4

Un grup de 20 de copii cu dizabilități din cadrul a două servicii sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va beneficia de o excursie de neuitat, în perioada 17-19 mai, în stațiunea montană Rânca. Această inițiativă de suflet este posibilă datorită sprijinului generos oferit de un om cu suflet mare, care a asigurat cazarea și masa pentru acești copii speciali.

„Transportul copiilor va fi asigurat de DGASPC Gorj, care a organizat cu atenție și dedicare această activitate pentru a le oferi copiilor o experiență recreativă și educativă într-un cadru natural deosebit. Grupul va fi însoțit de personal de specialitate din cadrul Direcției, asigurând astfel un mediu sigur pentru fiecare copil participant.

Această excursie reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare și divertisment, dar și o șansă pentru copii de a descoperi frumusețile naturii și de a dezvolta abilități sociale și de integrare. DGASPC Gorj își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini incluziunea socială și de a oferi servicii de calitate pentru toate categoriile de beneficiari.

Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și în mod special persoanei generoase care a făcut posibilă această excursie“, au transmis reprezentanții DGASPC Gorj