Antrenor internațional de gimnastică originar din Gorj a murit în casa părintească din comuna Aninoasa

77

Mihai Gheorghe fostul antrenor al lotului național masculin și antrenor internațional a murit în urma unui infarct chiar când se afla în vacanță la casa părintească din comuna Aninoasa, județul Gorj.

Acesta trăia în Statele Unite ale Americii, unde își desfășura activitatea de antrenor de gimnastică. „A suferit un infarct, din ce am înțeles de la cetățeni. Trăia în Statele Unite ale Americii, dar venea în fiecare an acasă. Este șocant că un fost sportiv de performanță a suferit un infarct la această vârstă“, a spus primarul comunei Aninoasa, Ilie Petroi, pentru Adevărul.

Mihai Gheorghe va fi înmormântat în satul natal, Groșerea, din județul Gorj: „Dumnezeu să-l odihnească în pace, poate mulți dintre dumneavoastră nu l-au cunoscut dar țin să specific cu durere în suflet că a fost găsit fără suflare în casa părintească din Groșerea în urma unui infarct unde va fi și înmormântat!”, anunță Alin Dan, un localnic din comuna Aninoasa.

Mihai Gheorghe a fost gimnast al României timp de 20 de ani. Acesta a fost de trei ori membru în echipa națională, trecut apoi în rândul antrenorilor de elită în gimnastica internațională. În perioada 1992-1996 a fost antrenorul lotului național masculin. În anul 1997 l-a antrenat pe sportivul Adrian Lănculescu, care s-a clasat pe locul III la Campionatele Mondiale.