Echipa de handbal CSM Târgu Jiu, învinsă de Rapid. Urmează o perioadă dificilă

10

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 27 aprilie, meciul disputat în deplasare, scor 20-31, cu Rapid București. Meciul a contat pentru etapa a 22-a din Liga Florilor Mol. 

Handbalistele lui Liviu Andrieș au avut parte de un meci dificil în acest weekend, în care au avut de înfruntat una dintre cele mai puternice echipe din Liga Florilor în acest moment, Rapid București. Pauza competițională destul de lungă, cauzată de meciurile echipelor naționale, nu prea le-a făcut bine gorjencelor, care nu au avut un ritm de joc prea bun, după cum a constat antrenorul Liviu Andrieș. Fetele noastre au pierdut la București, scor 20-31. Pentru gruparea gorjeană a fost însă o bună oportunitate de a reintra în febra meciurilor oficiale și de a pregăti la nivel ridicat partida extrem de importantă de pe 1 mai, cu Minaur Baia Mare.

Ira Zinatullina și Maria Gavrilă au fost cele mai bune marcatoare ale CSM Târgu Jiu, fiecare cu câte cu 5 goluri.

Liviu Andrieș, antrenorul echipei CSM Târgu Jiu, a spus că echipa sa nu a avut ritm: „A fost un meci împotriva unei echipe extrem de puternice, în care nu am arătat foarte bine. Din păcate, noi nu am avut ritm, nu am avut atitudinea potrivită, dar repet, am întâlnită o echipă foarte valoroasă. S-a văzut faptul că este primul meci pe care-l jucăm după o pauză de o lună de zile”.

Meciuri dificile

Pentru CSM Târgu Jiu urmează o perioadă extrem de importantă, dar și foarte încărcată, cu numai puțin de 4 meciuri care se vor disputa în intervalul 1-18 mai.

Primul meci se va disputa pe 1 mai, de la ora 17.30, contra Minaur Baia Mare. Pe 11 mai, gorjencele se întorc la București, pentru duelul cu CSM București. În penultima etapă, pe 15 mai, CSM Târgu Jiu va juca pe teren propriu, cu Dacia Mioveni. Pe 18 mai se va juca ultima etapă, în care CSM Târgu Jiu se va deplasa pe terenul formației Dunărea Brăila.