Deputat PNL: “Aștept o masură cu privire la reducerea subvenției partidelor politice”

3
Printr-o postare pe pagina sa de socializare, deputatul PNL Gheorghe Pecingină critică proiectul premierului Marcel ciolacu de majorare a taxelor. Liberalul susține că acest proiect nu face altceva decât să atace firmele românești și antreprenorii români.
“Majorarea taxelor propusă prin proiectul de ordonanță al domnului Ciolacu încalcă nu doar ceea ce ne-am asumat cu toții, prin programul de guvernare, dar reprezintă cel mai grav atac din ultimii ani la adresa firmelor românești și a antreprenorilor români.
Nu este vorba doar despre oameni de afaceri, ci despre sute de mii de români ale căror locuri de muncă sunt puse în pericol.
Nu împovărarea firmelor românești este soluția! Nici generarea unui exod al forței de muncă din România către state europene!
PNL a susținut permanent că deficitul bugetar poate fi acoperit doar prin stoparea risipei din bani publici, prin reducerea cheltuielilor inutile și prin creșterea investițiilor, folosind la maximum fondurile din PNRR.
PS: Astept si o masura cu privire la reducerea subventiei partidelor politice !( din solidaritate).”, a declarat Gheorghe Pecingină pe pagina sa de socializare.