Cetățenii din Negomir, alături de candidații PSD

1

Locuitorii din Negomir cred în candidații PSD  la alegerile parlamentare. Oamenii știu că în perioada în care Partidul Socla Democrat s-a aflat la guvernare, agricultorii au fost respectați petru munca lor și încurajați să continue această activitate prin programele bune inițiate de Petre Daea, unul dintre cei mai buni miniștrii  pe care Agricultura i-a avut în ultimii 30 de ani. Primarul locaității Negomir, Tudor Oiță, i-a încurajat pe negomireni să meargă și de această dată alături de echipa de la PSD la alegerile parlamentare, pentru că este singurul partid care are un program bun pentru agricultură.

 

”Partidul Social Democrat a gândit întotdeauna programe care să sprijine și cetățenii din mediul rural. Observăm că prin ceea ce propune, PSD acordă  mare importanță dezvoltării agriculturii în aceste vremuri grele cu care ne confruntăm. Este importat ca oamenii să înțeleagă programul nostru și să voteze echipa PSD, pentru că doar așa vom avea acces la guvernare petru a putea implementa proiectele cuprinse în acest program”, a declarat Tudor Oiță, primarul localității Negomir.

 

ELEMENTE PRINCIPALE PENTRU AGRICULTURĂ

  • SUSȚINEREA ȘI PROMOVAREA PRODUSELOR AGRO-ALIMENTARE ROMÂNEȘTI:crearea unei platforme care să permită populației să cumpere în primul rând produsele proaspete și de calitate obținute pe plan local, la prețuri rezonabile;promovarea produselor fabricate în România și a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul țării noastre.
  • ASIGURAREA APEI PENTRU AGRICULTURA ROMÂNEASCĂ:extinderea și reabilitarea sistemului de irigații și a celui anti-grindină; asigurarea apei în mod gratuit până la plantă, astfel încât fermele românești să supraviețuiască și să asigure hrana și în anii următori.
  • SUSȚINEREA FERMIERILOR ROMÂNI – SIGURANȚA ALIMENTARĂ, PRIORITATE NAȚIONALĂ: sprijinirea asocierii fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiția europeană; majorarea subvențiilor. Astfel, asigurăm venituri sigure pentru producători și menținerea locurilor de muncă în agricultură.
  • DEZVOLTAREA FERMELOR ȘI CAPACITĂȚILOR DE PROCESARE DIN ROMÂNIA: condiții avantajoase de creditare pentru afacerile din agricultură; promovarea agriculturii ecologice și produselor tradiționale; înființarea de noi ferme de reproducție în zootehnie.
  • RETEHNOLOGIZAREA AGRICULTURII ROMÂNEȘTI:investiții în utilizarea surselor alternative de energie, precum panourile solare sau stațiile de biogaz; stimularea cercetării și inovării în sectoarele zootehnic, vegetal și horticol, concomitent cu îmbunătățirea ecosistemelor acvatice.

 

– Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj
Realizat de SC OBIECTIV MASS MEDIA SRL
– CUI mandatar financiar coordonator: 11200020