„Cel mai mare contract de finanțare obținut vreodată de comuna noastră”

2

Eilul localității Dănești, Mădălin Paliță, anunță semnarea celui mai mare contract de finanțare obținut pentru reabilitarea infrastructurii rutiere din întrega comună.

” „SCHIMBAREA ÎN BINE,
ESTE ÎN MÂINI LA TINE”

Acesta a fost sloganul meu de campanie, cu care exact pe data de 27.09.2020, am reușit să vă conving să mă votați și să aducem împreună o schimbare în bine comunității din Dănești.
Iată că astăzi 27.09.2023, la fix 3 ani distanță am semnat cel mai mare contract de finanțare obținut vreodată de comuna noastră, cu o valoare totală de 15.611.766.89 lei, adică aproape 160 miliarde lei vechi.
Cu această sumă de bani, vom asfalta mai bine de 10 km de drumuri, reprezentând 33 de ulițe sătești din toate satele comunei.
În cel mai scurt timp posibil vom scoate la licitație această lucrare și cu ajutorul lui Dumnezeu, poate avem noroc de un constructor bun și serios, astfel încât anul viitor la această dată, să circulăm în condiţii optime și pe aceste drumuri.
Sunt bucuros atunci când reușesc să mă țin de promisiuni, și încep să se demareze lucrările de infrastructură mare în comuna Dănești.”, a transmis edilul localității Dănești, Mădălin Paliță.