“Cea mai tristă zi din istoria Partidului Național Liberal, chiar de ziua PNL”

4

Printr-un mesaj trasmis pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL Dan Vîlceanu, a declarat că ziua PNL a coincis cu predarea partidului către o altă formațiune politică, mai exact Partidul Social Democrat. Deputatul a afirmat că a fost cea mai tristă zi din istoria Partidului Național Liberal.

“Cea mai tristă zi din istoria Partidului Național Liberal, chiar de ziua PNL

Când Partidul Național Liberal împlinește 148 de ani, președintele României anunță cum liberalii trebuie să se predea “rapid și corect” PSD-ului. Totul trebuie să se întâmple “sticlă“.

Dragi colegi liberali, fiți tari ! Perioadele urâte trec și vom relua lupta cu PSD pentru binele României și pentru reformele de care românii au nevoie.

La mulți ani, Partidului Național Liberal ! La mulți ani, liberalilor !

Klaus Iohannis, 24.05.2023:

„Calendarul inițial al rotației guvernamentale poate fi respectat. Vineri ar începe procedura și în varianta optimală ea s-ar putea încheia pe 30 mai. Le-am spus și celor din PNL. I-am rugat să trateze negocierile în Coaliție, și cu greviștii, cu toată seriozitatea, să fie o parte relevantă în păstrarea stabilității guvernării, stabilității generale în România. Numai de instabilitate și de certuri politice nu avem nevoie. Toate aceste chestiuni pot fi rezolvate cu înțelepciune.

Nu am niciun interes să trag de timp și să apară sincope și incertitudini. Această rotație trebuie să se desfășoare, după părerea mea, rapid, corect, pe scurt, cum se spune, sticlă, fiindcă oamenii trebuie să vadă că nu e vorba de tras sfori, de negocieri care se poartă prea târziu, ci de o chestiune pe care și-a însușit-o Coaliția de la bun început. Se pune în practică și mergem mai departe”.”