Angajatorii din județ, chestionați de AJOFM Gorj

1

AJOFM Gorj așteaptă angajatorii din județ să completeze un chestionar. Aceștia trebuie să estimeze angajările pentru anul 2024. Prin prisma acestui chestionar, vor putea fi măsurate anumite tendințe pe piața muncii.

“Agenția Judeteană pentru Ocuparea  Forței de Muncă Gorj reamintește angajatorilor din Gorj  că așteptăm să completați chestionarul privind angajările estimate pentru anul viitor și de măsurare a unor tendințe.

În urma completării chestionarului și a exprimării părerii dumneavoastră, vom putea stabili programele de formare profesională pe care le vom organiza.

În acest scop vă rugăm să accesați link-ul https://www.anofm.ro/chestionare/index.html,

deschizând chestionarul din secțiunea – Chestionar din dreapta ecranului și selectarea opțiunii – autentificare pentru a complete răspunsurile la chestionarul dezvoltat de experții GLIS din cadrul proiectului „Relația SPO cu angajatorii – eSPOR”, beneficiar  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) până la data de: 30  septembrie 2023

Vă mulțumim frumos pentru colaborare și rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice clarificări!

Pentru informații suplimentare vă rugăm contactați pe dl  Zalog Tiberiu Octavian telefon 0767460363,e-mail tiberiu.zalog.gj@anofm.gov.ro”, a transmis AJOFM Gorj.