A murit strivit de un arbore tăiat

1

O echipă de inspectori de muncă s-a deplasat, marți, într-un fond forestier din satul Dobrița, comuna Runcu, pentru a efectua cercetări la fața locului, în urma unui accident de muncă mortal. Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața, după ce un buștean aflat la pământ, pe care îl secționa, s-a rostogolit peste el. Decesul victimei a survenit instantaneu.

„La data de 3 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Politiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că în punctul numit ” Cioaca Neagră”, de pe raza comunei Runcu, unde se desfășoară activități de exploatare forestieră, a avut loc un accident de muncă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa, neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate in muncă si nerespectarea măsurilor legale de sănătate si securitate in munca”, a transmis IPJ Gorj.