VIDEO Tânăra din Padeș studentă la Medicină, ucisă cu două cuțite de către prietenul criminal. De la ce au început să se certe

20

Mirel Dragomir (23 de ani), tânărul acuzat că a ucis-o cu sălbăticie pe Andreea Morega (21 de ani), tânăra din Padeș, studentă la Medicină la Timișoara, a descris în fața procurorului cum s-a petrecut cumplita faptă.

Acesta a spus că avea o relație de iubire cu Andreea, deși tatăl fetei a susținut că ei erau doar amici, fiica sa fiind prietenă cu sora criminalului. Criminalul a spus că totul a pornit de faptul că tânăra tasta telefonul mobil: „Din luna octombrie am o relație de iubire cu Andreea, iar în ultima lună am simțit-o mai distantă. În data de 22.03.2024, în timp ce ne aflam la apartamentul părinților mei, am observat că Andreea tasta pe telefon și am crezut că vorbește cu cineva. Am întrebat-o cu cine discută, iar ea a refuzat să îmi spună cu cine se conversa. Am încercat să îi iau telefonul din mână și ea l-a ținut strâns. Am reușit totuși să i-l iau și i-am spus Andreei să îmi spună codul PIN. A refuzat să mi-l dea și mi-a spus că vrea să se despartă de mine“.

Mirel Dragomir a mai relatat că s-a enervat când a auzit că Andreea vrea să se despartă de el și a luat din bucătărie două cuțite.

„Atunci când am auzit asta, m-am enervat foarte tare şi m-am dus în bucătărie, de unde am luat două cuțite oarecare şi m-am întors cu ele în dormitor. Andreea m-a lovit peste o mână, iar în acel moment m-am tăiat singur cu cuțitul la față. Totodată, m-a prins de lănţişorul pe care îl aveam la gât, care s-a rupt și a căzut pe pat. Îmi amintesc că am lovit-o de 5-6 ori”, a spus Mirel Dragomir.

Andreea era studentă la Facultatea de Medicină, la fel ca Mirel Dragomir, care mai era student și la Teologie și era un tânăr care frecventa biserica.

Tânăra era din comuna Padeș, din județul Gorj, și este descrisă de rude și localnici drept un tânăr model, mereu cu zâmbetul pe buze, iar liceul l-a încheiat cu medii de 10.