VIDEO Femeie din Târgu Jiu, șantajată de necunoscuți cu presupuse poze compromițătoare

14

O femeie 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a sesizat poliția cu privire la faptul că a fost contactată de o persoană necunoscută, care i-a comunicat faptul că deține poze în ipostaze indecente cu ea și le va distribui sub formă de pliante, în cazul în care nu-i va da o anumită sumă de bani.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiști, au fost prinși în flagrant delict, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mătăsari și o femeie de 34 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care, în noaptea de 16 aprilie a.c., au primit de la persoana vătămată suma de 1.500 de lei, ce a fost percepută de către cei doi, în scopul nedivulgării unor fotografii ale persoanei vătămate, în ipostaze indecente.

Suma de bani și telefoanele folosite la săvârșirea faptei au fost ridicate, de polițiști, cu ocazia prinderii în flagrant delict, în scopul continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

Față de cei doi s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind bănuiți de savârsirea infracțiunii de șantaj în formă continuată, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale.

Cu ocazia activităților desfășurate polițiștii de investigații criminale au beneficiat de suportul tehnic al Serviciului de Operațiuni Speciale Gorj, precum și al polițiștilor din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliția Municipiului Târgu Jiu“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.