Un român stabilit în Spania vrea să salveze Pandurii

1

Clubul Pandurii are mari șanse de a avea o nouă conducere. Un român cu afaceri imobiliare în Spania ar fi interesat să preia clubul din Liga 2, aflat în insolvență.

Marin Condescu a anunțat, la gsp.ro, că Adrian Ilie e cel care l-a prezentat pe investitorul respectiv. E un fond de investiții în spatele căruia se află Alex Costin Șerbănoiu, de 28 de ani. Acesta este de loc din Buzău, iar de mai mulți ani trăiește împreună cu familia într-un oraș de lângă Barcelona.

„Fondul de investiții din Spania a virat în urmă cu câteva ore cele câteva zeci de mii de euro, așa cum a fost convenția. Considerăm că, din acest moment, intră în grupul de asociați al clubului. De asemenea, mai există o societate din Belgia care a venit alături de noi. Pe lângă echipa mare, se vor ocupa și de juniori, unde avem 200 de jucători. Vor împrumuta clubul cu anumite sume, urmând ca vara viitoare, când clubul se va transforma în societate pe acțiuni, sumele respective să fie transformate în acțiuni”, a declarat Marin Condescu, citat de gsp.ro.

Pandurii are de primit 4 milioane de euro de la asociați, dar litigiul s-a mutat la Înalta Curte de Casație și Justiție.