Tismana îmbracă straie de sărbătoare. Începe “Bâlciul de Sfânta Maria Mare”

4

Orașul Tismana îmbracă straie de sărbătoare în acest weekend. Cu ocazia sfintei sărbători a Adormirii Maicii Domnului, autoritățile locale au pregătit un eveniment inedit.

Anual, la data de 15 august, cetățenii orașului Tismana, și nu numai, sunt așteptați la “Bâlciul de Sfânta Maria Mare”. Primarul Narcis Remetea a anunțat că startul distracției va avea loc chiar din această seară și va continua până marți.

Așa cum știți, în fiecare an pe data de 15 AUGUST,  orașul nostru îmbracă haine de mare sărbătoare și anume ,,ADORMIREA MAICII DOMNULUI”, iar cu acest prilej, ,,BÂLCIUL DE SFÂNTA MARIA MARE”. Având în vedere că în acest an o sa avem parte de un weekend prelungit, vă așteptăm în număr cât mai mare începând de vineri seara 11 august și până pe 15 august pentru că terasele și comercianții vor funcționa! Totodată, vă prezint programul și regulamentul,, Festivalului Concurs al Cântecului, Jocului și  Portului Popular Gorjenesc,” unde asteptăm concurenți în zilele de 14 și 15 august! În acest an vom organiza parada Portului Popular, în data de 15 august orele 09.00 cu plecare din centrul orașului până la scena din pădurea Șarșori, așadar, vă așteptăm să vă alăturați acestei parade, îmbrăcați în costume populare! Nu am uitat nici tinerii , pentru care vom organiza în serile de sâmbătă, duminică si luni, seri de tip DISCO PARTY cu DJ renumiți! VĂ MULȚUMESC MULT ȘI VĂ AȘTEPTĂM SĂ VENIȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE.”, a transmis Narcis Remetea, primarul orașului Tismana.