Tânăr din Rovinari, căutat de poliție

1

Polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi, vineri, prin apelul 112 de un bărbat de 48 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiul său, Oprița Robert Daniel, de 23 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, la data de 6 noiembrie a.c. şi nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi contactat-o telefonic pe mama sa, în ziua de 8 noiembrie, ocazie cu care i-a spus să nu își facă griji, că va reveni la domiciliu în aproximativ o oră, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

La data plecării, acesta era îmbrăcat într-o geacă neagră de fâș, pantaloni albaștri și bluză de culoare albastră, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare gri.

Semnalmente: înălțime 1,79 m, greutate aproximativ 60-65 kg, ochi căprui, părul negru-castaniu, având cercel în urechea stângă.

„Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, anunță IPJ Gorj.