Tânăr de 32 de ani, mort în spitalul din Târgu Jiu, după un accident de muncă. Poliția efectuează cercetări

83

Un tânăr de 32 de ani aflat în comă, după ce a fost victima unui accident de muncă, a murit, în noaptea de 27 spre 28 mai, pe patul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Acesta a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu în urmă cu o săptămână. El a suferit arsuri la ambele picioare. Familia lui susține că a căzut într-o soluție în timpul programului de lucru, iar responsabilii firmei au încercat să ascundă evenimentul petrecut.
Tânărul lucra la o societate de valorificare a deșeurilor. Acesta s-a dus la serviciu și a doua zi după petrecerea evenimentului și, doar ulterior, a ajuns la spital, după ce starea lui se înrăutățise.

„Din primele verificări a reieșit faptul că pe 13 mai a.c., un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a căzut de la înălțime, fără a solicita ulterior îngrijiri medicale și fără a declara incidentul.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj la vremea respectivă.