Surprize la Zilele Comunei Bălești

2

Autoritățile locale din comuna Bălești au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Zilele Comunei. Vor avea loc diverse activități, printre care și un spectacol folcloric unde vor concerta artiști de renume.

 

Primăria localității Bălești organizează un eveniment inedit la care așteaptă cât mai mulți localnici, atât din Bălești cât și din localitățile învecinate. În data de 8 septembrie, va avea loc un spectacol de muzică populară susținut de Olguța Berbec și Remus Novac, Ion Drăgan, Emil Badea, Nicoleta Lăcătușu, Marcela Fota.

“Niciodată nu-mi voi uita rădăcinile!!! Mulțumesc, Domnului Primar Madalin Ungureanu și Consililui local pentru invitația de a cânta consatenilor mei dragi!”, a declarat Nicoleta Lăcătușu pe pagina de socializare.

Programul este unul amplu. Vor fi premiați elevii cu rezultate deosebite, va avea loc o ședință festivă a Consiliului Local, vor fi organizate întreceri sportive, lansări de reviste, un festival de datini și obiceiuri, dar și o discotecă în aer liber.

“Manifestările programate să aibă loc în aceaste zile sunt menite să satisfacă toate categoriile de vârstă din localitate. Nu vor lipsi întrecerile sportive, hora satului, dansurile populare și interpreții locali, lansările unor publicații, festivalul de datini și obiceiuri, disco în aer liber, slujba religioasă ce are ca protagoniste cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, spectacolul extraordinar de muzică populară și celebrul foc de artificii.”, a transmis Mădălin Ungureanu, primarul localității Bălești.