Suporteri din Gorj, agresați la Craiova

0

Un bărbat de 33 de ani, din comuna gorjeană Fărcășești, a fost agresat aseară pe o stradă din Craiova. Bărbatul a sunat la 112, spunând că a fost victima unor persoane care purtau însemnele unei echipe de fotbal din Craiova.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că pe strada Ecaterina Teodoroiu ar fi izbucnit un conflict spontan între cinci persoane din județul Gorj și alte persoane, care nu au fost găsite la fața locului.

În urma conflictului, trei gorjeni au fost agresați fizic, fără a necesita acordarea de îngrijiri medicale.

„Cele cinci persoane au declarat faptul ca le-au fost luate fularele de la gât și că în urma altercației au pierdut un rucsac în care se afla un telefon mobil”, a anunțat IPJ Dolj.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict, urmând ca la finalizare să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Mii de craioveni au ieșit duminică seara pe străzi să sărbătorească fotbalul. Suporterii s-au împărțit în două tabere. Unii au sărbătorit-o pe CSU pentru câștigarea Cupei, ceilalți pe FCU, pentru promovarea în Liga I.