SJU Târgu Jiu în căutare de medici

1

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu se confruntă cu o situație extreme de delicată. Nevoia de medici este tot mai apăsătoare, astfel că unitatea medicală caută medici rezidenți anul V și anul VI, pe care să îi angajeze cu contract de muncă pe timp parțial. De asemenea, conducerea unității încearcă să convingă medici și specialiști din județ să vină să asigure linia de gardă.

“Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează, prin contract de muncă cu timp parțial, medici rezidenți anul V și anul VI, medici specialiști și medici primari în specialitatea cardiologie pentru asigurarea liniei de gardă Cardiologie.

Unitatea medicală oferă tariful de gardă prevăzut de legislația în vigoare și decontarea transportului. De asemenea, prin hotărârea Comitetului Director, medicii vor avea  asigurată masa pe perioada orelor de gardă.

Conducerea unității poartă în continuare discuții cu medicii cardiologi din Spital, dar și cu specialiști din județ pentru a îi convinge să încheie contracte de muncă cu timp parțial pentru linia de gardă. Au fost transmise adrese de sprijin către unitățile medicale din Oltenia și numai.”, au transmis reprezentanți ai SJU Târgu Jiu.