Se reduce presiunea apei în mai multe cartiere din Târgu Jiu din cauza unei avarii

8

Aparegio Gorj SA-CED Târgu- Jiu, anunță  scăderea presiunii  în data de 4 aprilie, în intervalul orar 12:00-20:00,în zona de Nord a municipiului Târgu-Jiu și parțial lipsa apei potabile la etajele superioare ale blocurilor afectate. Avaria este cauzată de  apariția unei fisuri pe conducta de transport PAFSIN Dn719 (coborâre Dealul Targului), care alimentează zona de Nord a orașului.

Zone afectate: Cartier 1 Mai Vest, Cartier Comuna din Paris, Cartier C.A.M., Cartier Zambilelor, Cartier Lotrului, Cartier Sisesti, bd. Ec Teodoroiu(tronson cuprins între Comuna Din Paris –Pod Turcinești).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonele afectate pe care ii asigurăm că personalul de intervenție deplasat la fața locului va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt .

La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete, apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate .

Recomandăm să nu se foloseacă apa în scopuri menajere până la limpezirea completă“, au transmis reprezentanții Aparegio.