Scandal electoral la Slivilești. S-a lăsat cu dosar penal

0

Scandal electoral duminică în comuna Slivilești. Primarul Sorin Bucurescu, candidatul PSD, s-a luat la harță cu echipa candidatului PNL, Constantin Loghin.

„Ce căutați, mă, pe la poartă, pe la oamenii ăștia? Nesimțiții dracu ce sunteți. Ce nu au, mă, oamenii ăștia”, le-a strigat Bucurescu.

Spiritele s-au încins, iar primarul a fost împins de un liberal. Bucurescu a sesizat poliția.

„La data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizaţi de către un bărbat de 42 de ani, din comuna Slivileşti, cu privire la faptul că în ziua de 20 septembrie a.c., în timp ce se afla pe raza comunei Slivileşti, în urma unor discuţii contradictorii, doi bărbați de 42 și 47 de ani, din comuna Slivilești, au exercitat acte de violență asupra acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a comunicat IPJ Gorj.

„Menționez ca am fost lovit de către „stăpânul” comunei, Sorin Bucurescu, candidatul PSD, cu capul în față și cu pumnii în coaste fără niciun motiv plauzibil în timpul campaniei electorale legale”, a anunțat candidatul PNL, pe o rețea de socializare.