Săbii ascuțite în plină campanie. „Ajunge cu minciuna, cu golăneala și furtișagurile de imagine”

1

Până ieri colegi de partid, acum adversari politici. Fostul viceprimar social-democrat Adrian Tudor, care nu a fost susținut de partid pentru candidatura la Primăria Târgu Jiu, are un mesaj dur pentru fostul prefect Ciprian Florescu, candidatul PSD.

Într-o scrisoare deschisă, Tudor îl acuză pe Florescu de „plagiat politic”. „Am vrut să vă ignor în această campanie, mai ales că vă faceți singuri de râs, cu brio, prin materialele pe care le promovați și prostiile pe care le spuneți pe la televiziuni. Dar nu pot să accept exercițiile voastre de nemernicie și plagiat politic continuu. În toată precampania, ce făcea sau spunea bine Tudor, a doua zi voi imitați. Fără talent, dar și fără nicio jenă!
Acum, în prima săptămână de campanie, ați văzut că Partidul Verde are succes prin ceea ce spune sau face, hop și tu și gasca de umbre feat. frățiabanilor să vă alimentați din munca și inițiativa altora”, spune Tudor.

După ce Biroul Electoral Județean Gorj a decis că bannerele primarului Romanescu trebuie îndepărtate de pe stâlpii din Târgu Jiu, PSD a ieșit în spațiul public pentru a anunța victorios decizia, fapt ce l-a nemulțumit pe Adrian Tudor. Și asta pentru că BEJ Gorj a admis doar sesizarea Partidului Verde privind bannerele amplasate de candidatul PNL.

„V-ați înțepat la reușita noastră fără să ziceți un „Mulțumesc” sau mai degrabă un „Pardon”… Mai nou ne copiați sloganele, sintagmele-cheie folosite în campania noastră. Toată viața asta ai făcut Ciprian! STOP! Ajunge cu minciuna, cu golăneala și furtișagurile de imagine. Opriți-vă! Puneți-vă mintea la contribuție. Creați voi ceva! Nu vă mai folosiți imoral și ilegal de munca altora că vă ardeți!… Și vă „ardem”! Te invit la un duel fairplay, Ciprian! Să discutăm la oră de maximă audiență, la televiziunea pe care o dorești tu, despre problemele reale ale orașului și mai ales despre soluțiile fiecăruia! Eu și Partidul Verde avem un Proiect pentru Renașterea Târgu Jiului. Tu ai?!”, se mai arată în scrisoarea deschisă.

Adrian Tudor candidează din partea Partidului Verde pentru Primăria Târgu Jiu.