S-au alăturat pandurilor în cantonamentul de la Timișoara

1

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu a fost completat în cantonamentul de la Timișoara cu încă doi jucători care au întârziat la reunire din cauza programării zborurilor de avion și a testelor Covid obligatorii.

Jucătorul polonez Rafal Zaborowski și columbianul Felipe Acosta s-au alăturat lotului deplasat de la Târgu Jiu la Timişoara  pentru cantonamentul de pregătire centralizată.

Lotul deplasat în acest stagiu de pregătire număra vineri 21 de jucătorii: Alexandru Opriţa, Cătălin Iovicin, Leonard Aldescu – Nicolae Cotolan, Brandon Diau, Keinus Bunga, Raul Cojocaru, Horaţiu Peia, Ludovic Erhard, Andrei Pleşa, Andrei Dobre, Steven Goma, Sebastian Velcotă, Cătălin Vaida, Claudiu Moisie, Constantin Grecu, Gabriel Dodoi, Dieu Merci Luzemo, Marian Habet, Daniel Filip și Ovidiu Rasoveanu. Acestora li s-au alăturat la Timișoara jucătorii Rafal Zaborowski și Felipe Acosta iar săptămâna viitoare urmează să ajungă în țară și ultimii doi jucători străini care nu au putut ajunge la timp la reunire, Bakary Jaiteh și Prince Buaben.

Ceilalți jucători care nu au făcut deplasarea cu lotul urmează să fie împrumutați sau să își caute echipe la care să evolueze mai mult decât au putut juca, a anunțat clubul gorjean.