Rujan: Privesc cu mare încredere noua bătălie electorală

0

Fostul prefect Ion Cristinel Rujan deschide lista PSD Gorj pentru Senatul României. În același timp, Rujan va fi și noul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. „Așa cum am promis, domnul Nichifor își va continua mandatul de vicepreședinte, iar cel de-al doilea post, deocamdată, îi va reveni lui Cristinel Rujan. După 6 decembrie, dacă alegerile vor avea loc, vom veni cu altă propunere pentru postul de vicepreședinte”, a anunțat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Cristinel Rujan a fost dorit pentru o candidatură la Senat în locul actualului parlamentar Florin Cârciumaru, tras pe linie moartă de către partidul pe care l-a condus ani buni.

„Aș vrea să le mulțumesc celor care au avut încredere în mine și mi-au făcut onoarea de a-mi acorda responsabilitatea deschiderii listei de candidați pentru Senatul României și mă refer, bineînțeles, la primari, dar și la toți ceilalți colegi care m-au susținut de când am făcut pasul către politică. Echipa PSD Gorj este unită, formată din oameni competenți și integri, care au o mare dorință și disponibilitate de a face în așa fel încât lucrurile să meargă mai bine în România. Prin urmare, privesc cu mare încredere această nouă bătălie electorală!”, a anunțat Rujan.