Replică solidă dată de CSM Târgu Jiu în fața echipei campioane

6

CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă, 11 mai, în deplasare, scor 27-30, duelul cu echipa campioană a României, CSM București. Meciul a contat pentru etapa a 24-a din Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu a dat o replică solidă liderului la zi din Liga Florilor și viitoarea campioană a României, CSM București. A fost un meci în care gruparea bucureșteană și-a folosit toate vedetele pentru a-și trece în cont victoria. Chiar și în aceste condiții, meciul a fost unul strâns în cea mai mare parte a sa, cu câteva momente în care campioana s-a desprins pe tabelă, dar de fiecare dată echipa lui Liviu Andrieș și Andrei Enache a revenit în joc.

„A fost un meci bun, în care nivelul nostru de joc a fost foarte ridicat și pot spune că sunt foarte mulțumit de modul în care ne-am exprimat, de atitudine și de implicare, dar și de faptul că fetele nu am avut nici un complex în fața unor jucătoare de top. Acum trebuie să luăm ce a fost bun din acest meci și să ne concentrăm toată atenția către meciul de miercuri, cu Dacia Mioveni, unul extrem de important pentru echipa noastră”, a spus Liviu Andrieș, antrenorul CSM Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu este acum pe locul 11 în Liga Florilor și este obligată să câștige meciul cu Dacia Mioveni, pentru a evita locurile de baraj. Partida cu Dacia Mioveni se dispută miercuri, 15 mai, de la ora 17.30.