PSD susține revendicările protestarilor din CE Oltenia

1
Partidul Social Democrat, filiala Gorj, a anunțat că susține revendicările protestatarilor din Complexul Energetic Oltenia.
„Am participat, alături de parlamentarii PSD Gorj, la o întâlnire cu reprezentanții minerilor și energeticienilor din Complexul Energetic Oltenia. În urma întâlnirii, i-am asigurat pe toți angajații companiei, prin intermediul liderilor de sindicat, că le vom susține revendicările, care sunt pertinente și susținute de realitatea cruntă în care își desfășoară activitatea zi de zi.
Cea mai importantă solicitare a muncitorilor este ieșirea la pensie mai devreme a celor care lucrează în condiții grele de muncă, pentru că merită acest lucru și voi susține acest demers, indiferent de culoarea politică a inițiatorului.
Încă din mandatul 2016-2020 am inițiat, alături de colegii mei, un proiect destinat energeticienilor, care nu au beneficiat de drepturi egale cu colegii mineri( pentru care legea este deja funcțională). Din rațiuni politice, acesta a fost respins de USR și PNL , imediat după ce au preluat guvernarea. Vom redepune acest proiect, făcând astfel dreptate și energeticienilor”, a anunțat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.