PSD are soluții de dezvoltare pentru localitățile Țânțăreni și Fărcășești

0

Drumul Expres Târgu Jiu-Craiova  a rămas un obiectiv principal al echipei PSD din județul Gorj. La întâlnirile cu cetățenii din localitățile Țânțăreni și Fărcășești, candidații Partidului Social Democrat au constatat că oamenii cunoașteau eforturile depuse de parlamentarii PSD, în vederea realizării acestei investiții  de maximă  importanță pentru județul Gorj.  De asemenea, este binecunoscut de cetățeni și faptul că actualul Guvern nu are prevăzut în niciun plan realizarea acestui tronson de 101 km. Localitatea Țânțăreni reprezintă poarta de intrare în județul Gorj, fiind situată în imediata vecinătate a județului Dolj.  În ceea ce privește localitatea Fărcășești, aceasta este una dintre cele mai greu încercate din județul  Gorj, ca urmare a faptului că majoritatea cetățenilor comunei sunt angajați ai Complexului Energetic Oltenia, iar acesta se află într-un amplu proces de restrângere a activității. „Drumul expres Craiova – Târgu-Jiu este de maximă importanță, din toate punctele de vedere, pentru Gorj” – Viorel David, manager Artego.

Acest drum înseamnă, practic, cea mai facilă cale de dezvoltare economică a celor două localități, pentru că ar ușura accesul investitorilor printr-o infrastructură rutieră modernă. Neseriozitatea Guvernului PNL este greu de acceptat de toți gorjenii. Oamenii au înțeles și vor taxa la vot faptul că nici până acum, liberalii nu au demarat lucrările la Drumul Expres , deși au fost înaintate deja trei termene începere în cele două campanii electorale din 2020. Este evident că nici în următorii patru ani nu se va realiza, câtă vreme PNL se va afla la guvernare, deoarece obiectivul nu este cuprins în programul de investiții în infrastructura rutieră a acestora.

Drumul Expres Craiova-Târgu Jiu este un proiect de suflet al deputatului Mihai Weber,pentru care  s-a bătut în ultimii ani. Obectivul a avut alocată de către Guvernul PSD finanțarea pentru elaborarea proiectului tehnic și de execuție, dar a fost uitat prin sertare, în guvernarea PNL, în ciuda numeroaselor promisiuni ale premierului Ludovic Orban.

Județul Gorj este un  mono-industrial, a cărui economie gravitează în jurul activității Complexului Energetic Oltenia, entitate economică pe care guvernul Orban plănuiește, de altfel, să o destructureze. Prin urmare, acest Drum Expres este singura variantă viabilă pentru ca județul Gorj să atragă mai mulți investitori, astfel încât să se dezvolte economic și social.

”Am obținut finanțarea Drumului expres Craiova – Târgu-Jiu în mandatul meu de deputat, un proiect de suflet pe care îmi doresc să îl văd finalizat”, se arată într-o postare a deputatului  Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

 

– Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Gorj
Realizat de SC OBIECTIV MASS MEDIA SRL
– CUI mandatar financiar coordonator: 11200020