Profesor depistat cu coronavirus la Novaci. Școala începe online!

0

Nici nu a început școala și au apărut deja probleme. În Gorj, mai exact la liceul din Novaci, un dascăl a fost depistat cu noul coronavirus. În această situație, duminică la prânz nu se știa cum va începe anul școlar pentru elevii acestui liceu. Și asta în condițiile în care profesorul respectiv a participat la o ședință alături de alți colegi.

„Anunț! În atenția elevilor, părinților, profesorilor! Având în vedere situația apărută la Liceul Teoretic Novaci și faptul că nu ni s-a comunicat până acum nimic oficial, vă rugăm să verificați site-ul liceului și pagina de facebook a liceului, după ora 17, când ni se  vor transmite măsurile ce se vor stabili de către CJSU!”, a informat prof. Mădălina Popica, directorul liceului.

Circa 30 de profesori se află în izolare la domiciliu.

Update: Liceul Teoretic Novaci a anunțat duminică seara că elevii nu vor merge luni la școală și că vor face orele online. „Profesorii care au fost carantinați au optat pentru a face orele în regim de voluntariat, din respect pentru elevii liceului și părinții acestora”, a transmis directorul Mădaălina Popica.