Primarul din Stejari, ode pentru Ceaușescu

1

Primarul PSD din comuna Stejari a postat pe pagina de Facebook un mesaj nostalgic în care îi mulțumește dictatorului Nicolae Ceaușescu pentru ”țara pe care a construit-o și pentru puterea economică pe care a lăsat-o”.

”Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut ca pe miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o… Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria, mă va răzbuna!” deoarece nu mai avem, școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducători care să își iubească țara, poporul. Acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie, în iubitori de țară iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, a scris Robert Păiuși, care avea doar 4 ani la momentul Revoluției din decembrie 1989.

Ceaușescu s-a născut pe 26 ianuarie. Primarul din Stejari este un fan înfocat al fostului lider al Partidului Comunist Român. Edilul PSD nu aduce însă în discuție abuzurile de necontestat și ororile din timpul regimului comunist.