Prima medalie obținută de un pugilist de la CSM Târgu Jiu

7

Pugilistul Alexandru Sulea, legitimat la CSM Târgu Jiu, a câștigat medalia de bronz la Cupa României de Box Seniori. Alexandru Sulea a urcat în ring la categoria 86 de kilograme. Acesta a obținut prima medalie la o competiție de seniori pentru clubul gorjean.

Competiția s-a desfășurat pe parcursul săptămânii trecute, la Sighetu Marmației.

„De la înființarea secției și până în prezent, clubul nostru a participat la numeroase competiții juvenile, dar începând de săptămâna trecută, secția de box a CSM Târgu Jiu a făcut pasul și la competițiile de seniori. CSM Târgu Jiu a fost reprezentată la una dintre cele mai puternice competiții de seniori din țara noastră, Cupa României de Box Seniori, de Alexandru Sulea, pregătit de Petrișor Gănănău și Ștefan Grecescu. Alexandru Sulea, care se antrenează de aproape un an și jumătate la CSM Târgu Jiu, a intrat în ring la categoria 86 de kilograme.

Toată lumea bună a boxului românesc a fost prezentă la competiția de la Sighetu Marmației, de la conducerea Federației Române de Box, în frunte cu președintele Vasile Cîtea, marile legende ale boxului românesc și până la cei mai buni antrenori și sportivi, care s-au înscris la cele 13 categorii de greutate la Cupa României de Box Seniori.

Trecând peste emoțiile inerente unei participări în premieră pentru CSM Târgu Jiu la o competiție de seniori, sportivul gorjean a avut o evoluție foarte bună în semifinală, acolo unde s-a luptat cu reprezentantul clubului Rapid, Robert Alexandru. Pugilistul gorjean a pierdut la puncte confruntarea cu sportivul din București, care a câștigat mai apoi titlul de campion la categoria 86 de kilograme“, au transmis reprezentanții CSM Târgu Jiu.